Woning gevonden

Sleuteloverdracht

Wij maken een afspraak met u voor het tekenen van de huurovereenkomst.  Aansluitend vindt in uw nieuwe woning de sleuteloverdracht plaats. Bij de afspraak is de opzichter aanwezig. De opzichter loopt met u door de woning. U ontvangt, op 1 sleutel na, alle sleutels die bij de woning horen. U tekent voor de sleutels die u ontvangt. Zodra u in de woning woont kunt u dit aan ons melden. Dit is het moment waarop ook de laatste sleutel aan u wordt overgedragen. 

Eerste huurbetaling

In de huurovereenkomst staat dat de maandelijkse huur vooruit betaald moet worden. Dit geldt ook voor de huur van de eerste maand.

Bij ondertekening van het huurcontract, betaalt u de huur van de lopende maand en de waarborgsom. U kunt bij ons betalen met uw pinpas; snel, veilig en eenvoudig.

Als de huurovereenkomst ingaat rond de 24e of een latere datum in de maand, dan moet u vooraf ook het huurbedrag van de volgende maand betalen.

Startopname

Na ondertekening van de huurovereenkomst en het betalen van de eerste huur ontmoet u de opzichter in de woning. Hij gaat samen met u door de woning en beschrijft in een speciaal formulier wat precies de staat van de woning is tijdens de oplevering. 

Tips bij verhuizing
Checklist bij verhuizing
Alles over:
Inschrijven Passend toewijzen Aanbiedingsproces Urgentie