Sluiten

Contactformulier

Uw gegevens

Alleen cijfers zijn toegestaan
Dit is geen geldig e-mailadres
Ga verder

Aanmelden onderhoudsfonds

De instapkosten voor het lidmaatschap zijn € 50,00. Na ontvangst van dit formulier ontvangt u van ons een nota. Na betaling start het lidmaatschap. De maandelijkse vergoeding van € 4,25 wordt gelijktijdig met de huur afgeschreven. Verstoppingen van de r

De instapkosten voor het lidmaatschap zijn € 50,00. Na ontvangst van dit formulier ontvangt u van ons een nota. Na betaling start het lidmaatschap.

De maandelijkse vergoeding van €5,00 wordt gelijktijdig met de huur afgeschreven. Verstoppingen van de riolering worden verholpen bij bewoners die minimaal 4 maand lid zijn.

JaNee
Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar ik dat de ingevulde gegevens correct en volledig zijn * Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar ik dat de ingevulde gegevens correct en volledig zijn
Door het invullen en verzenden van dit formulier, verklaar ik dat ik akkoord ga met de voorwaarden zoals deze te vinden zijn op www.bwij.nl. * Door het invullen en verzenden van dit formulier, verklaar ik dat ik akkoord ga met de voorwaarden zoals deze te vinden zijn op www.bwij.nl.
Ga terug
Verzenden

Contactformulier

Dit is geen geldige Nederlandse postcode
Dit is geen geldig Nederlands telefoonnummer
Dit is geen geldig e-mailadres
Ga verder
Ga terug
Verzenden