Sluiten

Formulier opplussen aanvragen

Uw gegevens

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht Alleen cijfers zijn toegestaan
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht Dit is geen geldig e-mailadres
Ga verder

Aanvraag opplussen

Ik vraag hierbij de volgende voorzieningen aan: * Bestaande opsteekpen + sproeier vervangen door een glijstang met nieuwe douchekop en nieuwe doucheslang, kosten eigen bijdrage: € 11,00Bestaande traditionele douchemengkraan vervangen door een thermostatische douchemengkraan, kosten eigen bijdrage: € 29,00Bestaande toiletpot, (40cm) vervangen door een 6+ toiletpot, kosten eigen bijdrage: € 39,00Hoog hangend reservoir valpijp-bediend, vervangen voor laaghangend, kosten eigen bijdrage: € 14,00 (leidingwerk wordt opbouw en niet geschilderd)Plaatsen handgreep 30 cm lang, kosten eigen bijdrage: € 10,00Plaatsen handgreep 70 cm lang, kosten eigen bijdrage: € 10,00
Door het invullen en verzenden van dit formulier, verklaar ik dat ik akkoord ga met de voorwaarden zoals deze te vinden zijn op www.bwij.nl. * Door het invullen en verzenden van dit formulier, verklaar ik dat ik akkoord ga met de voorwaarden zoals deze te vinden zijn op www.bwij.nl.
Door het invullen en verzenden van dit formulier, verklaar ik dat de ingevulde gegevens correct en volledig zijn. * Door het invullen en verzenden van dit formulier, verklaar ik dat de ingevulde gegevens correct en volledig zijn.
Ga terug
Verzenden