Welkom Over Beter Wonen Actueel Actueel nieuws Maak kennis met Edwin de Groot, onze nieuwe medewerker Vastgoed

Maak kennis met Edwin de Groot, onze nieuwe medewerker Vastgoed

Leestijd: 2 min

Mijn naam is Edwin de Groot en ik woon in het mooie Wezep.

Ik ben getrouwd met Alidia. Samen hebben wij 3 kinderen, Milan van 14 jaar, Merel is 13 en Mirre 9 jaar. Daarnaast hebben we ook nog een kat met de naam Pip, een hond die luistert naar de naam Bikkel en een agapornis, die niet luistert, met de naam Mango.

Mijn hobby’s zijn fietsen, klussen in en om het huis, leuke dingen ondernemen met de kids en lekker wandelen met de hond. Ook ben ik regelmatig op pad voor vrijwilligerswerk in de gevangenenzorg Nederland (bezoekvrijwilliger).

Op 1 december ben ik gestart als medewerker Vastgoed/projectleider bij Beter Wonen IJsselmuiden. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks, mutatie en planmatig onderhoud voor een deel van de woningvoorraad. Doordat de organisatie compact is, is het takenpakket breed maar dit is juist hetgeen wat mij erg aanspreekt bij Beter Wonen.

Mijn werkervaring heb ik op verschillende vlakken binnen vastgoed opgedaan. Ik ben begonnen als allround timmerman in de bouw. Vervolgens gestart bij een woningcorporatie in het dagelijks onderhoud en hier doorgegroeid naar projectregisseur planmatig onderhoud. Een korte periode werkte ik bij de gemeente Elburg als Vastgoed adviseur. Deze ervaring in het onderhouden van vastgoed kan ik goed gebruiken in mijn functie bij Beter Wonen IJsselmuiden.

Ik heb er erg veel zin in en hoop u snel te ontmoeten.

Vriendelijke groet,

Edwin de Groot